هوالنور :)

چندین روزه که شدید درگیر این امتحانام. ولی امروز بعد از ۶ ساعت فارماکولوژی جبرانی رسیدم خونه و بیخیآل درس ها نشستم به شعر خوندن، به پیدا کردنشون ، و گشتن تو عکسای قدیمی و ویدئوهای خل بازی. نشستم به داستان خوندن و سراسر عِشق کردم، و دلم لبخند زد :))

[هر از چند گاهی واجب ئه میون این سختی ها، میون این همه دغدغه، میون این همه فشار، به خودت استراحت بدی، اصلا بشینی رمان زرد بخونی، هر کاری که آرومت میکنه. خلاصه هر چند وقت یکبار خودت رو دوست داشته باشی:*]

+ کسی اینجا با پدیده ی جذاب "نون نارنجی" آشنایی داره؟ بعید میدونم چون من درآوردی طوره ولی به غایت خوشمزه و دلبره:)) 

ایشون اینطوری درست میشن:

یک عدد نون تافتون[یک عدد یعنی مقداری????] برداشته و داخل بشقاب میذاریم. بعد روش به مقدار لازم پونه خشک و نمک میزنیم و بعد روش نارنج میزنیم[به مقدار بسیار زیاد شاید حدود یک نارنج کامل برای یک چهارم نون تافتون :دی] بعد نان را روی خودش تا میکنیم و کمی فشار میدهیم تا آب نارنج به خوردش بره. [نون یه کمی نرم بشه ولی نه در حدی که وابره] و در آخر چند برگ کاهوی دلبر درون این نون قرار داده و به صورت ساندویچ کرده و نوش جان میکنیم:**

#هشدار :چون ترشه زیادی ممکنه زبنونتون یه کم اذیت بشه و چون نونش نرم میشه ممکنه وا بره تو دستتون هی، خلاصه خوردنش دردسر داره ولی خوشمزه است:))

+این هم یک عدد متن برای حسن ختام:

آیدای من!

آیدای یگانه، آیدای بی همتای من!

عشق، بزرگ‌ترین خصلت انسان است؛ پس من که عشقی چنین بزرگ در دل دارم ، چرا بزرگ‌ترین مرد دنیا نباشم؟

 #احمد_شاملو

آیدای ,نارنج ,میون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه تفریحی و سرگرمی موج زندگی خالی ◕◕پول نت 7◕◕ دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم آسیا چت | چت روم فارسی دانلود فیلم سریال ایرانی جدید 97 خاطرات همینجوری تغذیه . ورزش هیات منتظران حضرت مهدی(عج)شهراندیشه